Dr. Fekete Gabriella ügyvéd

Az ügyvédi munkadíj meghatározására ügyfelemmel történő előzetes megállapodás alapján kerül sor.
Alapelvem, hogy a munkadíj tisztességes, a feladatokkal arányos mértékű és ügyfeleim számára vállalható legyen.

  • Ingatlanokkal kapcsolatos ügyletek esetében a munkadíj alapját az érintett ingatlan forgalmi értéke határozza meg.
  • Polgári peres bírósági eljárások esetében ügyvédi munkadíjam vagy a perérték meghatározott százalékában, vagy előre egyeztetett fix díj + sikerdíj konstrukcióban kerülhet meghatározásra.
  • Óradíjban történő megállapodás esetén ügyfeleimet előzetesen tájékoztatom a feladat elvégzéséhez előreláthatóan szükséges időről. A megbízási szerződés megkötésével egyidejűleg a várható munkadíj 50%-át kérem megfizetni.
  • A készkiadások tekintetében - szakértői díjelőleg, illetékbélyeg stb. - a költség felmerülésekor esedékes Ügyfeleimnek az összeg megfizetése.

Amennyiben gondolkodik rajta, hogy rám bízná jogi természetű ügyének lebonyolítását, kérjen ajánlatot az űrlap segítségével, hogy előzetesen tájékozódhasson. Természetesen ez az ár tájékoztató jellegű, az ügymenet pontos ismeretében alakul ki személyes találkozásunkkor.

Amennyiben kérdése van, felteheti azt a kapcsolat felvételi űrlap segítségével, vagy várom elektronikus levelét az e-mail címre.

Köszönöm, hogy megtisztel bizalmával.

Ajánlatkérés

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérje személyre szóló ajánlatomat az Önt érdeklő szolgáltatással kapcsolatban, az ajánlatkérő virtuális űrlap segítségével.

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


Főoldal info@drfeketegabriella.hu