Dr. Fekete Gabriella ügyvéd

Örömmel üdvözlöm Önt ügyvédi irodám honlapján!

Ügyvédi szakvizsgámat kiváló minősítéssel szereztem meg, továbbá biztosítási szakjogász oklevéllel rendelkezem. Ügyvédjelöltként Szombathely egyik neves irodájában szereztem szakmai tapasztalatokat, ezzel is elmélyítve elméleti tudásomat, melyet summa cum laude minősítésű diplomám fémjelez.

A folyamatos, élethossziglan tartó tanulás a ma embere számára szinte már természetes. A szakmai fejlődés része, hogy ismereteinket, szaktudásunkat bővítsük, felfrissítsük.

Számomra a következő lépés a Phd tudományos fokozat megszerzése, melynek helyszínéül korábbi alma materem szolgál: a győri Állam és Jogtudományi Doktori Iskola.

Számos jogi szakterület tapasztalataival rendelkezem, többek között a társasági jog, ingatlanjog, a szerződések joga valamint családjogi területeken szereztem gyakorlatot.
Mind magánszemélyek, mind kis-és középvállalkozások számára vállalom a jogi képviseletet és ügyintézést.

Alapelvem, hogy a hozzám fordulók számára alapos szakmai utánjárás és gyors ügyintézés során tegyek eleget az általam vállalt szerződésben foglalt feltételeknek. Fiatalos lendületre és személyes hangvételre számíthat, mellyel igyekszem ember-közelivé tenni a száraz, formális ügymenetet.

Közvetlenség és a szakma iránt érzett alázat meghatározza a munkámat: az emberi sorsok sok esetben kendőzetlenül tárulnak fel előttem, ezért őszinte és segítőkész hozzáállással a gyakran bonyolult és hosszadalmas ügymenetet is megpróbálom elviselhetővé tenni.

Igyekszem a bonyolult szakmai nyelvezet útvesztője helyett érthető és a hétköznapi ember számára is követhető módon értelmezni a kérdéseket, folyamatokat.
Így lesz az Ügyfelek számára átlátható a folyamat, így tudnak igazán felkészülni az együttműködésre.

Ügyfeleim bizalma és együttműködési készsége jelentheti az utat a siker felé. Az általuk adott pozitív visszajelzések és ajánlások azt mutatják, jó úton járok.

Iroda
Főoldal info@drfeketegabriella.hu